Sam Muskens

Je bent hier: Home → Het Ontdekkracht blog → Sponsoring → Sam Muskens
aug 28, 2016


Ontdekkracht is ook om je heen kijken in de maatschappij. Op sportief vlak bijvoorbeeld.

Als Ontdekkers kijken wij ook graag naar sport. Voor Robert en Olaf is het wielrennen een leuke uitlaatklep. Niet dat we iets bijzonders neerzetten, behalve de lange afstanden van Robert dan als randoneur. Als ondernemers willen wij ook anderen hun eigen krachten laten ontdekken. Dit kan op verschillende manieren.

Neem Sam Muskens, geboren in 1996, ooit aangestoken met het racefietsvirus door zijn vader, veel kilometers in zijn vrije tijd gereden, na de mavo in de fietsenwinkel Ventoux aan de slag gegaan tijdens zijn opleiding tot fietsmonteur. Na zijn diploma bij Cycle Center 53-11 aan de slag.

Tijdens zijn studie is Sam deel gaan nemen aan de MTB wedstrijdgroep van Bom Ventoux. Sinds 2016 rijdt Sam zijn wedstrijden voor team Tempo-Hoppenbrouwers.

Het grootste deel van zijn leven tot nu heeft hij tussen de fietsen doorgebracht. Iets wijs maken over materiaal is niet nodig. Hij zorgt zelf voor zijn eigen afstelling en houdt op zijn werk zijn kennis op peil.

Wielerwedstrijden rijden is niet goedkoop en prijzengeld is mager. Om toch mee te komen in de wedstrijdgroep is veel en goed trainen bittere noodzaak. Net als goed materiaal.

Wij hebben Sam gesponsord in de vorm van materiaal. Om jong talent hun kracht te laten ontdekken en ervaren waar hun mogelijkheden liggen.

Olaf van Hoek

Twitter 

Reacties zijn gesloten.